Ilmainen sijaisauto
Tarjoamme ilmaisen sijaisauton käyttöösi autosi korjauksen ajaksi.
VAURIO­KAMERA®
Suora yhteys korjaamoon on aina taskussasi - hanki kännykkääsi Vauriokamera®-sovellus!
Previous
Next

Vauriokorjaamo, peltikorjaamo ja kolarikorjaamo

Vauriot kuntoon huolellisesti sekä päältä että pinnan alta

Keskusmaalaamo on ammattitaitoinen autopeltikorjaamo, kolari- ja vauriokorjaamo pääkaupunkiseudulla ja Uudenmaan alueella. Meillä saat vauriokorjauksen autoosi nopeasti, mutta samalla tasokkaasti ja autosi tehdastakuu säilyy aina ennallaan. 

Kolarin sattuessa auto tulee tutkituttaa asiantuntevalla vauriokorjaamolla, jotta kaikki mahdolliset vauriot tulee selvitettyä perusteellisesti. Ainoastaan vauriokorjaamon ammattilaisten tekemän vaurioanalyysin avulla voit olla varma, että autosi tulee korjattua tarkasti turvalliseen ajokuntoon. Vaurioiden tutkiminen onnistuu tehokkaasti korjaamomme laadukkaiden välineiden avulla, jonka jälkeen autolle osataan tehdä kaikki tarpeelliset korjaustyöt asianmukaisin menetelmin.

Yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa

Keskusmaalaamo on vakuutusyhtiöiden hyväksymä vauriokorjaamo ja automaalaamo. Teemme niin pienten kolhujen sekä naarmujen korjaukset kuin suuret vauriokorjauksetkin ja korin oikaisut alusta loppuun saakka nopeasti ja luotettavasti.

Luota asiantuntijoiden osaamiseen

Meiltä saat vauriokorjaukset kaikkiin automerkkeihin, mallista riippumatta, vuosien kokemuksella. Ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökuntamme tekee korjaukset hyvää korjaustapaa noudattaen.

Ilmainen sijaisauto korjauksen ajaksi

Kun sovit korjauksesta, varaa samalla sijaisauto käyttöösi. Tuodessasi oman autosi korjaukseen, saat sijaisauton käyttöösi.

Mitä tehdä kun vahinko on sattunut?

Kun vahinko on sattunut soita heti meille tai täytä yhteydenottolomake. Annamme vahinkoneuvontaa ja avustamme vahinkoilmoituksen tekemisessä vuoden jokaisena päivänä.  

Viimeistellyt autopelti- ja kolarikorjaustyöt

Autopeltikorjaamomme ammattitaitoiset ja koulutetut työntekijämme käyttävät vain laadukkaita ja hyväksi havaittuja työvälineitä ja -menetelmiä. Näin varmistamme autosi turvallisuuden ja toimivuuden.

Kauttamme saa nyt myös rahoituksen!

Tarvitsetko vauriokorjauksen yhteydessä autoosi huollon, uudet renkaat tai vaikka tuulilasin?

Lue lisää »