Vaurio­talli Järven­pää
Vauriotalli® -automaattiin voit jättää autosi korjauksen ajaksi ympäri vuorokauden ja saat tilalle ilmaisen sijaisauton. Auton jättäminen vauriokorjauksen tai maalauksen ajaksi ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Tila sijaitsee Järvenpäässä, Vähänummen teollisuusalueella osoitteessa Puurtajankuja 3.

Näin Vauriotalli® toimii

Sovi korjauksesta asiakaspalvelun kanssa

Tuo autosi Vauriotalli® noutomaattiin, auki 24H

Saat tilalle ilmaisen sijaisauton

Keskusmaalaamon työntekijät noutavat auton korjaukseen

Autosi palautetaan

Mikä Vauriotalli®-palvelu käytännössä on

Vauriotalli® helpottaa asiakkaan arkea tuomalla automaattipalvelun saataville ympäri vuorokauden. Asiakkaan tarvitsee vain jättää auto automaattiin ja Keskusmaalaamo hoitaa loput asiakkaan puolesta. Vauriotalli® on lukittu tila, johon auton jättäminen onnistuu milloin vain ilman huolia korjaamon aukioloajoista.

Asiakas on meillä kaiken ytimessä ja olemme iloisia, että pystymme tekemään asioinnista helpompaa jälleen uusin tavoin. Noutoautomaatti on käytössä nopeasti ja jokaiselle parhaiten sopivaan aikaan. Testaamme automaattia nyt Espoossa ja Järvenpäässä, ja kokemuksien perusteella teemme päätökset muiden automaattien osalta
Ossi Nieminen
Keskusmaalaamo

Helppo ja nopea vauriokorjaamo

Saat meiltä helposti arvion ja laskelman korjauskustannuksista kaikille vakuutusyhtiöille Vauriokamera® -sovelluksen avulla. Helpolla mobiilisovelluksella otat kuvia autosi vaurioista ja lähetät ne suoraan korjaamolle. Helppoa, vaivatonta ja nopeaa.

Vastaavasti voit tuoda autosi meille arviointiin Pasilan ja Tuusulan toimipisteisiin.

Yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa

Toimimme yhteistyössä kotimaisten vakuutusyhtiöiden kanssa. Tee ensin vahinkoilmoitus omaan vakuutusyhtiöösi ja anna meidän huolehtia vahinkotarkastuksesta ja hinta-arvion ilmoittamisesta vakuutusyhtiölle.

AKM Keskusmaalaamo Oy

Olemme ammattitaitoinen automaalaamo ja kolarikorjaamo. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Helsingissä, Tuusulassa ja Järvenpäässä. Katso lähimmän toimipisteen yhteystiedot.